Co se Vlastně Stane, Když Někoho zablokujete na Vašem iPhone


Foto:

přemýšleli jste někdy, co se stane, když někoho zablokujete na vašem iPhone? Co se opravdu stane?

kontakty můžete blokovat prostřednictvím zpráv, aplikací FaceTime a telefonu. Blokování kontaktu v jedné aplikaci je zablokuje plošně., Blokování však nebrání tomu, aby se vás někdo pokusil oslovit. Nedostanou příjemné oznámení“ vaše číslo bylo zablokováno “ od Siri, ale možná se začnou divit, proč neodpovídáte na jejich zprávy.

Blokování kontaktů prostřednictvím Zprávy

blokovat číslo na Zprávy, otevřít konverzaci, klepněte na jméno kontaktu, číslo nebo obrázek v horní části obrazovky, a kliknout na ikonku „i“ info. Klepněte na jméno nebo číslo znovu a přejděte dolů do dolní části obrazovky kontaktu „blokovat tohoto volajícího.,“

reklama

když se blokované číslo pokusí odeslat textovou zprávu, neprojde. Pokud jsou na iOS, které možná ani vidět „dodáno“ poznámka: v jejich aplikaci Zprávy—i když je možné, že budete vidět váš chat bubliny odbočit z modré (iMessage) zelená (SMS). Na konci nic neuvidíte.,

Screenshot: Emily Dlouho,
G/O Médiích, může se komise

Zprávy má také možnost filtrovat zprávy od odesílatelů, kteří nejsou ve vašem seznamu Kontaktů. Stále dostanete zprávy, ale budou doručeny do samostatné doručené pošty „neznámých odesílatelů“. Také neuvidíte oznámení o těchto textech.,

Screenshot: Emily Long
Advertisement

The Unknown Senders tab will appear alongside a „Contacts & SMS” tab in Messages if you enable this feature (Settings > Messages > Filter Unknown Senders).,

Screenshot: Emily Dlouho,
Reklama

Blokování kontakty, hovory a FaceTime

blokovat číslo v Telefonu nebo FaceTime, klepněte na ikonku „i“ info vedle číslo nebo kontakt a klikněte na „Blokovat tohoto Volajícího“ na dotykové obrazovce.,

Reklama

můžete spravovat vaše zablokované kontakty v Nastavení > Telefon (nebo Zprávy, nebo FaceTime) na vašem iPhone. Odblokujte čísla kdykoli a pokračujte v přijímání zpráv, hovorů a oznámení.,

Screenshot: David Murphy
Reklama

Volání z blokovaných kontaktů jít přímo do hlasové schránky. Na vašem konci, uvidíte speciální složku „blokované zprávy“ ve schránce hlasové schránky, pokud opustí zprávu (nalezeno v dolní části seznamu hlasových zpráv)., Nebudete však dostávat žádné oznámení, které volali.

Tento článek byl původně publikován v roce 2016 Thorin Klosowski a byl aktualizován v září 2019 a opět na 3. Května 2020 Emily Dlouho. Přidali jsme screenshoty a mírně objasněný jazyk z původního kusu.

Reklama

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *