Hvad Sker der Egentlig Når Du Blokerer en person på Din iPhone


Foto:

Har du nogensinde undret dig over, hvad der sker, når du blokerer en person på din iPhone? Hvad sker der egentlig?

Du kan blokere kontakter gennem dine Beskeder, FaceTime og Telefon apps. Blokering af en kontakt i en app vil blokere dem over hele linjen., Blokering forhindrer dog ikke nogen i at forsøge at nå dig. De får ikke en behagelig “dit nummer er blevet blokeret” – meddelelse fra Siri, men de begynder måske at undre sig over, hvorfor du ikke besvarer deres meddelelser.

blokering af kontakter via meddelelser

for at blokere et nummer i meddelelser skal du åbne samtalen, trykke på kontaktpersonens navn, nummer eller billede øverst på skærmen og trykke på info-ikonet “i”. Tryk på navnet eller nummeret igen, og rul ned til bunden af kontaktskærmen for at “blokere denne opkalder.,”

Reklame

Når et blokeret nummer forsøger at sende dig en sms-besked, det vil ikke gå igennem. Hvis de er på iOS, kan de måske ikke engang se den” leverede ” note i deres Messages-app—selvom det er muligt, vil de se din chatboble blive fra blå (iMessage) til grøn (SMS). Du vil ikke se noget på din ende.,

Screenshot: Emily Lang
G/O Medier kan få en kommission

Beskeder, der også har en mulighed for at filtrere tekster fra afsendere, der ikke er i din liste over Kontakter. Du får stadig meddelelserne, men de leveres til en separat “ukendt afsendere” indbakke. Du vil heller ikke se meddelelser for disse tekster.,

Screenshot: Emily Long
Advertisement

The Unknown Senders tab will appear alongside a “Contacts & SMS” tab in Messages if you enable this feature (Settings > Messages > Filter Unknown Senders).,

Screenshot: Emily Lang
Reklame

Blokering af kontakter fra opkald og FaceTime

for At blokere et nummer i Telefonen eller FaceTime, tryk på “i” info ” – ikonet ud for det nummer eller en kontakt, og tryk på “Bloker denne Ringer” på kontakter-skærmen.,

Reklame

Du kan administrere dine blokerede kontakter i Indstillinger > Phone (eller-Beskeder eller FaceTime) på din iPhone. Fjern blokering af numre til enhver tid for at genoptage modtagelse af meddelelser, opkald og underretninger.,

Screenshot: David Murphy
Reklame

Opkald fra blokerede kontakter gå direkte til voicemail. På din ende ser du en speciel mappe “Blokerede meddelelser” i din voicemail-indbakke, hvis de efterlader en besked (findes nederst på din voicemail-meddelelsesliste)., Du modtager dog ikke nogen meddelelse, de ringede til.

denne historie blev oprindeligt offentliggjort i 2016 af Thorin Kloso .ski og blev opdateret i September 2019 og igen den 3.maj 2020 af Emily Long. Vi tilføjede skærmbilleder og lidt afklaret sprog fra det originale stykke.

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *