Mi történik valójában, ha blokkolja valaki az iPhone

fotó:

Elgondolkozott már azon, hogy mi történik, ha blokkolja valakit az iPhone-on? Mi történik valójában?

az üzenetek, a FaceTime és a telefonalkalmazások segítségével blokkolhatja a névjegyeket. A Névjegy blokkolása egy alkalmazásban blokkolja őket az egész fórumon., A blokkolás azonban nem akadályozza meg, hogy valaki elérje Önt. Nem fognak kellemes” a számod blokkolva van ” értesítést kapni a Siri-től, de lehet, hogy elgondolkodnak azon, hogy miért nem válaszol az üzeneteikre.

névjegyek blokkolása üzeneteken keresztül

egy szám blokkolásához az üzenetekben nyissa meg a beszélgetést, érintse meg a partner nevét, számát vagy képét a képernyő tetején, majd nyomja meg az “i” információs ikont. Koppintson újra a névre vagy a számra, majd görgessen le a kapcsolat képernyő aljára, hogy “blokkolja ezt a hívót.,”

Ha egy blokkolt szám megpróbál szöveges üzenetet küldeni, akkor nem fog átmenni. Ha iOS-en vannak, előfordulhat, hogy még az Üzenetek alkalmazásban sem látják a “kézbesített” megjegyzést—bár lehetséges, hogy a csevegőbuborék kékről (iMessage) zöldre (SMS) vált. Semmit sem fog látni a végén.,

Pillanatkép: Emily Hosszú
G/O Média lehet a bizottság

Üzenetek is egy lehetőség, hogy kiszűrje azokat az üzeneteket a feladók, aki nem szerepel a Névjegyzék listáján. Még mindig megkapja az üzeneteket, de külön “ismeretlen feladók” postaládájába kerülnek. Ezen szövegek értesítéseit sem fogja látni.,

Screenshot: Emily Long
Advertisement

The Unknown Senders tab will appear alongside a “Contacts & SMS” tab in Messages if you enable this feature (Settings > Messages > Filter Unknown Senders).,

Pillanatkép: Emily Hosszú
Hirdetés

Blokkolási kapcsolatok a hívások, valamint FaceTime

A blokk egy számot a Telefon vagy a FaceTime, érintse meg az “én” info ikon mellett a telefonszámot vagy nevet, majd nyomja meg a “Blokk a Hívó” a névjegy képernyőn.,

Hirdetés

kezelheti a letiltott kapcsolatok a Beállítások > Telefon (vagy Üzenetek, vagy FaceTime) az iPhone-on. A számok feloldása bármikor az üzenetek, hívások és értesítések fogadásának folytatásához.,

Pillanatkép: David Murphy
Hirdetés

Hívásokat blokkolt partnerek közvetlenül a hangpostára. A végén megjelenik egy speciális “blokkolt üzenetek” mappa a hangposta postaládájában, ha üzenetet hagynak (a hangposta üzenetlistájának alján található)., Ön azonban nem kap semmilyen értesítést, amelyet hívtak.

ezt a történetet eredetileg 2016-ban jelentette meg Thorin Klosowski, és 2019 szeptemberében, majd 2020.május 3-án Emily Long frissítette. Képernyőképeket és kissé letisztult nyelvet adtunk hozzá az eredeti darabhoz.

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük