Hva Skjer Egentlig Når Du Blokkerer Noen på Din iPhone


Foto:

Har du noen gang lurt på hva som skjer når du blokkerer noen på din iPhone? Hva skjer egentlig?

Du kan blokkere kontakter gjennom Meldinger, FaceTime-og Phone-appene. Blokkerer en kontakt, i én app vil blokkere dem over bord., Imidlertid, blokkerer ikke hindre at noen prøver å nå deg. De vil ikke få en hyggelig «ditt nummer har blitt blokkert» melding fra Siri, men de kan begynne å lure på hvorfor du ikke svarer på meldinger.

Blokkere kontakter via Meldinger

for Å blokkere et nummer i Meldinger, åpne samtale, trykker du på kontaktnavnet, – nummeret eller bildet på toppen av skjermen, og trykk på «i» – info-ikonet. Ta hurtig på navnet eller nummeret igjen og rulle ned til bunnen av kontakten skjermen for å «Blokkere dette som Ringer.,»

Annonsering

Når en blokkert antall prøver å sende deg en tekstmelding, det vil ikke gå gjennom. Hvis de er på iOS, de kan ikke engang se «levert» merk i sine Meldinger-appen—selv om det er mulig de vil se din chat-boble slå fra blå (iMessage) grønn (SMS). Vil du se noe på slutten.,

Skjermbilde: Emily Lang
G/O Media kan få en provisjon

Meldinger også har en mulighet til å filtrere tekster fra avsendere som ikke er i kontaktlisten. Du vil likevel få meldinger, men de vil bli levert til en egen «Ukjente Avsendere» innboks. Vil du heller ikke se varsler for disse tekstene.,

Screenshot: Emily Long
Advertisement

The Unknown Senders tab will appear alongside a «Contacts & SMS” tab in Messages if you enable this feature (Settings > Messages > Filter Unknown Senders).,

Skjermbilde: Emily Lang
Annonsering

Blokkere kontakter fra samtaler og FaceTime

for Å blokkere et nummer på Telefonen eller FaceTime, trykk på «i» – info-ikonet ved siden av nummeret eller kontakten og trykk «Blokker denne som Ringer» på kontakter-skjermen.,

Annonsering

Du kan håndtere blokkerte kontakter i Innstillinger > Telefon (eller Meldinger eller FaceTime) på din iPhone. Oppheve blokkering av tall når som helst for å fortsette å motta meldinger, samtaler og varsler.,

Skjermbilde: David Murphy
Annonsering

Anrop fra blokkerte kontakter gå direkte til mobilsvar. På slutten, vil du se en spesiell «Blokkerte Meldinger» – mappen i din personsvar innboks hvis de forlater en melding (er funnet på bunnen av talemelding liste)., Du vil ikke motta noe varsel om de heter, men.

Denne historien ble opprinnelig publisert i 2016 av Thorin Klosowski og ble oppdatert i September 2019, og igjen på Mai 3, 2020 av Emily Lang. Vi har lagt til skjermbilder og litt avklart språk fra det opprinnelige stykket.

Annonsering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *