Binturong/faptele animalelor

comportament

Binturongii urcă în copaci și sar din ramură în ramură folosind coada și ghearele pentru a se agăța în timp ce caută mâncare. Ele sunt în primul rând creaturi nocturne care dorm în ramurile copacilor în timpul zilei și caută mâncare noaptea.ei își marchează teritoriul folosind un miros pentru a comunica cu alți binturongi că acesta este teritoriul lor., Binturong are un miros unic, care miroase a popcorn fiert cu unt, mirosul provine dintr-o glandă de ulei sub coadă, care scoate mirosul atunci când își trag coada prin ramurile copacilor. Mirosul comunică altor binturongs care ar putea fi în căutarea unui partener sau dacă sunt un intrus pentru a părăsi teritoriul.de asemenea, ei fac o mulțime de zgomote pentru a comunica între ei, vor face un sunet chicotitor dacă sunt fericiți și vor lăsa un bocet înalt dacă sunt nefericiți. Unele dintre celelalte sunete pe care le fac sunt șuierături, mârâituri și mormăieli.,binturong-urile pot fi vicioase dacă sunt încolțite.binturongul are foarte puțini prădători. Două animale care pot pradă pe ele sunt dhole sau tigru.

Fapte rapide

sensul real al numelui binturongs nu este cunoscut, deoarece limba din care a venit numele său este acum dispărută.binturongul are un miros unic care miroase ca floricele cu unt.ele sunt una dintre puținele carnivore care au o coadă prehensilă., ei sunt capabili să-și întoarcă gleznele înapoi, astfel încât ghearele lor să poată prinde copacii atunci când urcă în jos.Binturongs sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de pisici urs asiatice și pisici civet Malay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *