Ce se Întâmplă de Fapt Când blochezi pe Cineva pe iPhone-ul

Foto:

v-ați întrebat vreodată ce se întâmplă atunci când blochezi pe cineva pe iPhone? Ce se întâmplă cu adevărat?

puteți bloca contactele prin mesaje, FaceTime și aplicații de telefon. Blocarea unui contact într-o singură aplicație le va bloca peste bord., Cu toate acestea, blocarea nu împiedică pe cineva să încerce să vă ajungă. Nu vor primi o notificare plăcută „numărul dvs. a fost blocat” de la Siri, dar ar putea începe să se întrebe de ce nu răspundeți la mesajele lor.

blocarea contactelor prin mesaje

pentru a bloca un număr în mesaje, deschideți conversația, atingeți numele, numărul sau imaginea contactului din partea de sus a ecranului și apăsați pictograma „i” info. Atingeți din nou numele sau numărul și derulați în jos în partea de jos a ecranului de contact pentru a „bloca acest apelant.,”

publicitate

când un număr blocat încearcă să vă trimită un mesaj text, acesta nu va trece prin. Dacă este pe iOS, este posibil să nu vadă nici măcar nota „livrată” în aplicația Mesaje—deși este posibil ca bula de chat să se transforme din albastru (iMessage) în verde (SMS). Nu vei vedea nimic la capătul tău.,

Screenshot: Emily mult Timp
G/O mass-Media pot obține un comision

Mesaje are, de asemenea, o opțiune pentru a filtra mesaje de la expeditori care nu sunt în lista de Contacte. Veți primi în continuare mesajele, dar acestea vor fi livrate într-un inbox separat „expeditori necunoscuți”. De asemenea, nu veți vedea notificări pentru aceste texte.,

Screenshot: Emily Long
Advertisement

The Unknown Senders tab will appear alongside a „Contacts & SMS” tab in Messages if you enable this feature (Settings > Messages > Filter Unknown Senders).,

Screenshot: Emily mult Timp
Publicitate

Blocare contacte de apeluri și FaceTime

Pentru a bloca un număr de Telefon sau FaceTime, apăsați pe „i” info pictograma de lângă numărul sau persoana de contact și a lovit „Blocați acest Apelant” pe ecran de contact.,

Publicitate

puteți gestiona contactele blocate în Setările > Telefon (sau Mesaje sau FaceTime) de pe iPhone. Deblocați numerele în orice moment pentru a relua primirea de mesaje, apeluri și notificări.,

Screenshot: David Murphy
Publicitate

Apeluri de la contacte blocate merge direct la mesageria vocală. La sfârșitul dvs., veți vedea un dosar special „mesaje blocate” în căsuța de e-mail vocală dacă lasă un mesaj (găsit în partea de jos a listei de mesaje vocale)., Cu toate acestea, nu veți primi nicio notificare pe care au sunat-o.această poveste a fost publicată inițial în 2016 de Thorin Klosowski și a fost actualizată în septembrie 2019 și din nou pe 3 Mai 2020 de Emily Long. Am adăugat capturi de ecran și limbaj ușor clarificat din piesa originală.

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *